منتديات شريف سليمان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


2 مشترك

    طريقة عمل الكباب بخروف عيد الأضحى

    نهى محمد
    نهى محمد
    مشرفة
    مشرفة


    انثى
    مصر

    عدد المشاركات : : 1578

    تاريخ التسجيل : : 02/10/2011

    وصفة طريقة عمل الكباب بخروف عيد الأضحى

    مُساهمة من طرف نهى محمد 2/11/2011, 6:38 am

    المقادير

    تتبل حوالى كيلو ونصف الكيلو من اللحم الأحمر المقطع لمدة 24 ساعة فى الخلطة التالية:
    بصلة كبيرة مفرومة، ملعقتان كبيرتان خل.

    نصف كوب بقدونس وكزبرة مفرومة.
    فصان ثوم مفرومان، ملعقتان صغيرتان بابريكا.
    ملعقة صغيرة جنزبيل، ملعقة صغيرة كمون، نصف ملعقة صغيرة كركم،
    ملح وفلفل وجوزة الطيب، رشة ثوم بودرة، ربع كوب زيت زيتون.


    تشكل أسياخ من اللحم المتبل وتشوى على نار هادئة جدا ويستحسن على الفحم، وتقدم مع سلطة أو أرز أصفر.
    بألف هنــــــا
    bb32
    شـريـف
    شـريـف
    مؤسس المنتدى
    مؤسس المنتدى


    ذكر
    مصر

    عدد المشاركات : : 7374

    تاريخ التسجيل : : 07/05/2010

    وصفة رد: طريقة عمل الكباب بخروف عيد الأضحى

    مُساهمة من طرف شـريـف 2/11/2011, 4:12 pm

    شكرا نهى على الكل الجميل
    بس اعملى حسابك على الخروف
    وانا عليا الفحم bc20
    نهى محمد
    نهى محمد
    مشرفة
    مشرفة


    انثى
    مصر

    عدد المشاركات : : 1578

    تاريخ التسجيل : : 02/10/2011

    وصفة رد: طريقة عمل الكباب بخروف عيد الأضحى

    مُساهمة من طرف نهى محمد 2/11/2011, 6:35 pm

    شـريـف كتب:شكرا نهى على الكل الجميل
    بس اعملى حسابك على الخروف
    وانا عليا الفحم bc20

    كل سنة وأنتى طيب شكلك متعشتش لسة
    مالك ياشريف النهاردة
    أنا رأيحة أجبلك الخروف
    bc15 bc15
    bc28
    شـريـف
    شـريـف
    مؤسس المنتدى
    مؤسس المنتدى


    ذكر
    مصر

    عدد المشاركات : : 7374

    تاريخ التسجيل : : 07/05/2010

    وصفة رد: طريقة عمل الكباب بخروف عيد الأضحى

    مُساهمة من طرف شـريـف 2/11/2011, 6:57 pm

    هو عشان هاكل لحمة خروف العيد ابقى متعشتش

    انا رايح اجيب الفحم
    bc14

      الوقت/التاريخ الآن هو 27/4/2024, 9:31 pm